Vaikuttavat ainesosat

Vitamiinit ja mineraalit ovat olennainen osa fyysistä jaksamista ja henkistä suorituskykyä. Elimistömme tarvitsee vitamiineja yleiseen hyvinvointiin läpi elämän. Solumme tarvitsevat vitamiineja ja hivenaineita mm. kasvaakseen, kehittyäkseen, aineenvaihduntaan ja solujen väliseen tiedonvaihtoon.

Berocca® sisältää yhdistelmän kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia (tiamiini (B1-vitam.), riboflaviini (B2), niasiini (B3), pantoteenihappo (B5), pyridoksiini (B6), biotiini (B7), foolihappo (B9), syanokobalamiini (B12)), C-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä. Tämä erityinen vitamiiniyhdistelmä on osoittanut positiivisia vaikutuksia aivo- ja mentaalisiin toimintoihin ja fyysiseen suoritukseen.1

B- vitamiinit
ovat vesiliukoisia vitamiineja, jotka myötävaikuttavat monella tavalla aineenvaihduntaan ja solujen toimintaan. Hermosto tarvitsee b-vitamiineja tiedon välitykseen kehossa. Berocca® sisältää kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia (tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, pyridoksiini, syanokobalamiini, foolihappo, biotiini).

C-vitamiini
on elimistön ja aivojen tärkeä antioksidantti, joka vahvistaa elimistön vastustuskykyä ja suojaa sydän- ja verisuonitaudeilta sekä joiltakin syöviltä.

Biotiini
edesauttaa enimmäkseen rasvahappojen aineenvaihduntaa ja muiden B-vitamiinien hyödyntämistä. Sitä tarvitaan myös hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa.

Magnesium
on elimistön toiseksi yleisin kivennäisaine, joka auttaa pitämään hermoston ja lihakset toimintakuntoisina. Magnesium on tärkeä luiden vahvuutta ylläpitävä aine.

Sinkki
on elintärkeä kivennäisaine, jota on melkein kaikissa soluissa. Sinkkiä tarvitaan solujen kasvuun, uusiutumiseen ja korjaukseen sekä säätelemään elimistön immuunivastetta.

Kalsium
vaikuttaa hermoston, lihaksiston ja sydämen toimintaan.

1 ) Maggini S, Pueyo Alaman G.M, Wintergerst E.S. B-Vitamins and Cognitive Functions – What is the Evidence? Nutr. Hosp. 2014; 30 (suppl 2): 74-81.

Yksi tabletti sisältää Poretabletti
Askorbiinihappo (C-vitamiini) 500 mg
Tiamiini (B1-vitamiini) 15 mg
Riboflaviini (B2-vitamiini) 15 mg
Niasiini (B3-vitamiini) 50 mg
Pyridoksiini (B6-vitamiini) 10 mg
Syanokobalamiini (B12-vitamiini) 10 μg
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) 23 mg
Biotiini (B7-vitamiini) 150 μg
Foolihappo (B9-vitamiini) 400 μg
Kalsium 100 mg
Magnesium 100 mg
Sinkki 10 mg