Kalkkunanrintaa pannulla ruskistettuna
Tässä on ohje pannulla ruskitettavaan kalkkunanrintaan sitruunan ja yrttien kanssa. Se on hyvin helppo valmistaa, eikä valmistaminen vie kauan aikaa. Kalkkunanrinnan voi tarjoilla paistettujen vihreiden vihannesten kanssa ja myös parsakaali, edamame-pavut ja vihreä salaatti sopivat hyvin sen lisukkeeksi.
Ainekset:
- 250 g kalkkunanrintaa
- merisuolaa
- tuoreeltaan jauhettua pippuria
- 1 rkl rypsiöljyä tai muuta kasvisöljyä
- 1 rkl hienonnettuja tuoreita yrttejä: rosmariinia, tinjamia, salviaa, Provencen yrttejä
- 2,4 dl kananlientä
- 900 g pinaattia tai babylehtikaalia
- 1 sitruuna (viipaloitu)
Valmistusohje:
- Leikkaa kalkkunanrinta neljäksi ohueksi siivuksi ja mausta merisuolalla ja jauhamalla hieman pippuria.
- Lisää pannulle öljyä koko pannun pohjan peitoksi. Aseta lihasiivut tasaiseksi kerrokseksi ja ruskista niitä noin 2 minuuttia.
- Käännä pihvit ja sirottele niiden päälle hienonnetut yrtit. Paista kullanruskeiksi (noin 2 minuuttia lisää).
- Siirrä kalkkunanrintaviipaleet kahdelle lautaselle.
- Lisää kanaliemi ja vihannekset pannulle. Keitä vihanneksia liemessä kaksi minuuttia sekoittaen niitä välillä.
- Nosta vihannekset pihdeillä lautasille. Keitä lientä kokoon, kunnes jäljellä on puolet nesteestä, lisää hieman puristettua sitruunaa, sekoita ja kaada kastike pihvien päälle.
- Tarjoile pannulla ruskistetun kalkkunanrinnan kanssa sitruunaviipaleita.
Nauti kevyestä ja ravitsevasta ateriasta!
Haku
Lähin apteekki
Hanki lisäaikaa päivääsi käyttämällä vähemmän aikaa ostoksiin.
Osta Berocca-tuotteita lähimmästä apteekistasi tai verkkoapteekista.