Kliinisesti tutkittu** Berocca® auttaa pysymään hyvässä vireessä arjen haasteissa

Vitamiinit ja kivennäisaineet auttavat pysymään hyvässä vireessä. Kun vitamiinien tarpeesi lisääntyy, Berocca® auttaa.

Beroccan koostumus on kehitetty auttamaan fyysistä suorituskykyä ja parantamaan aivojen toimintaa. Sekä fyysinen kestokyky että henkinen vireys ovat tärkeitä suorituksiin tähtääville henkilöille. Terveellinen elämäntapa, johon sisältyy liikuntaa ja tasapainoinen ruokavalio, voi auttaa pysymään askeleen edellä jopa silloin, kun pitää suoriutua monista ammatillisista ja henkilökohtaisista velvollisuuksista. Kovan paineen alaisena voi kuitenkin osoittautua haastavaksi syödä riittävästi hedelmiä ja vihanneksia, jotta elimistö saisi tarvittavan määrän vitamiineja ja kivennäisaineita. Berocca®-valmisteen ainutlaatuinen koostumus sisältää vesiliukoisia B-ryhmän vitamiineja ja C-vitamiinia sekä kivennäisaineista kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä, joiden tiedetään olevan tärkeitä energia-aineenvaihdunnan ja kognitiivisten toimintojen kannalta. Ne ovat tärkeitä myös perusaineenvaihdunnalle ja hyvän terveyden ylläpitämiselle, sairauksien ehkäisylle ja yleiselle hyvinvoinnille läpi elämän.

Kaksi nuorta naista heittää ylävitoset kuntoilun lomassa

Vaikutus henkiseen ja fyysiseen suorituskykyyn tieteellisesti osoitettu

Toistaiseksi vain harvoissa tutkimuksissa on arvioitu vitamiinien ja aivotoiminnan välistä suhdetta. Berocca® on yksi niistä harvoista vitamiineista, jonka vaikutuksesta on laaja tieteellinen näyttö.1-4 Sen sisältämien kaikkien mikroravinteiden tiedetään vaikuttavan kognitiivisiin toimintoihin ja energia-aineenvaihduntaan sekä suojaavan fyysiseltä ja henkiseltä  rasitukselta. Rasituksessa elimistön vitamiini- ja kivennäisainevarastot tyhjenevät tavallista nopeammin. Saattaa ilmaantua niiden piilevää puutosta, josta on oireena uupumus tai heikentynyt keskittymiskyky. Ihanteellisessa tapauksessa näitä oireita voi välttää syömällä enemmän hedelmiä ja vihanneksia. Nopearytmisessä maailmassa Beroccan kaltaiset valmisteet ovat kuitenkin kätevä vaihtoehto hankkia terveyshyötyä. Monet monivitamiinivalmisteet tähtäävät usein pelkästään kognitiivisen suorituskyvyn parantamiseen. Koska fyysinen kestokyky ja henkinen vireys liittyvät läheisesti toisiinsa, Berocca® on kehitetty täydentämään ruokavaliota ja sen koostumus on räätälöity tukemaan sekä hermoston että  hermojen ja lihasten yhteistoimintaa. Tämä yhdistelmä on tehokkaampi kuin ruokavalio, johon on lisätty yksittäisiä vitamiini- tai kivennäisainevalmisteita. Berocca®-valmiste on saatavana hyvänmakuisena poretablettina tai kätevänä kalvopäällysteisenä tablettina. Berocca® ei sisällä sokeria.

Nuori nainen nojaa auton ikkunasta

”Tutkimustulokset osoittivat, että Berocca® parantaa henkistä suoritus-, kesto- ja keskittymiskykyä." 1, 2, 3

Kliinisessä tutkimuksessa4 arvioitiin Berocca®-valmisteen vaikutusta neurokognitiviseen suorituskykyyn. Useiden tutkimusten tulokset osoittivat, että Berocca® parantaa: henkistä suoritus-, kesto- ja keskittymiskykyä 1, 2, 3 fyysistä kestokykyä ja tarmoa 2, 3 mielialaa ja psyykkistä terveyttä vähentämällä ahdistuneisuutta, subjektiivista stressiä ja henkistä uupumusta 1, 2, 3

** Viitteet:

  1.  Carroll D, et al. The effects of an oral multivitamin combination with calcium, magnesium, and zinc on psychological well-being in healthy young male volunteers: a double-blind placebo-controlled trial. Psychopharmacology 2000;150:220–5.
  2. Kennedy DO, et al. Effects of high-dose B vitamin complex with vitamin C and minerals on subjective mood and performance in healthy males. Psychopharmacology 2010;211:55–68.
  3. Kennedy DO, et al. Vitamins and psychological functioning: a mobile phone assessment of the effects of a B vitamin complex, vitamin C and minerals on cognitive performance and subjective mood and energy. Hum Psychopharmacol Clin Exp 2011;26:338–47.
  4. Scholey A, et al. Acute effects of different multivitamin mineral preparations with and without guarana on mood, cognitive performance and functional brain activation. Nutrients 2013;5:3589–604.
Berocca vitamiinivalmiste

on saatavilla virkistävänä

poretablettina ja kalvopäällysteisenä tablettina.

Apteekista

Ota virkeys tavaksi.

Berocca® valmisteita voit ostaa apteekista. Myös verkkoapteekeista.

Lisätietoja